ຄະນະ ກະເສດສາດ ຄະນະ ກະເສດສາດ ມະຫາວິທະຍາໄລແຫ່ງຊາດ
  • Lao
  • English (UK)
  • ໜ້າຫລັກ
  • ກ່ຽວກັບ
    • ພາບລວມ
      • ແນະນຳຄະນະ
      • ວິໄສທັດ ແລະ ເປົ້າໝາຍ
      • ປະຫວັດຄວາມເປັນມາ
      • ໂຄງຮ່າງການຈັດຕັ້ງ
      • ສິ່ງອຳນວຍຄວາມສະດວກ
      • ຄູອາຈານ
  • ຫຼັກສູດ
    • ປ.ຕີ
      • ປູກຝັງ
      • ປ້ອງກັນພຶດ
      • ລ້ຽງສັດ
      • ການປະມົງ
      • ເສດຖະກິດຊົນນະບົດ ແລະ ເຕັກໂນໂລຊີອາຫານ
      • ສັດຕະວະແພດ
    • ປ.ໂທ & ປ.ເອກ
      • ຄຸ້ມຄອງຊັບພະຍາກອນກະສິກຳແບບຍຶນຍົງ
      • ວິທະຍາສາດການປູກຝັງ
      • ວິທະຍາສາດສັດ
      • ວິທະຍາສາດສັດ (ຮູບແບບຄົ້ນຄວ້າ)
      • ການພັດທະນາເຂດສ້າງເຂື່ອນ ໄຟຟ້າພະລັງນໍ້າ ແບບຢືນຢົງ
      • ປະລິນຍາໂທ ວິທະຍາສາດ ສາຂາ ວິທະຍາສາດສັດຕະວະແພດ
      • ຫຼັກສູດ ປະລິນຍາເອກ ວິທະຍາສາດ ສາຂາ ວິທະຍາສາດກະສິກຳ
  • ພາກວິຊາ
    • ພາກວິຊາຕ່າງຯ
      • ພາກວິຊາປູກຝັງ
      • ພາກວິຊາລ້ຽງສັດ ແລະ ການປະມົງ
      • ພາກວິຊາເສດຖະກິດກະສິກຳ ແລະ ເຕັກໂນໂລຊີອາຫານ
      • ພາກວິຊາສັດຕະວະແພດ
  • ພະແນກ
    • ພະແນກຕ່າງຯ
      • ວິຊາການ
      • ຄົ້ນຄ້ວາວິທະຍາສາດ ແລະ ບໍລິການວິຊາການ
      • ການສຶກສາຫຼັງປະລິນຍາຕີ
      • ບໍລິຫານ
      • ຄຸ້ມຄອງນັກສຶກສາ
      • ຫໍສະໝຸດ
  • ການຄົ້ນຄວ້າ
  • ການຮ່ວມມື
    • ການຮ່ວມມື
      • ການຮ່ວມມືພາຍໃນ
      • ການຮ່ວມມືສາກົນ
  • ອົງການຈັດຕັ້ງ
    • ອົງການຈັດຕັ້ງ
      • ກຳມະບານ
      • ຊາວໜຸ່ມ
      • ແມ່ຍິງ
  • ຂ່າວສານ
  • ດາວໂຫລດ
  • ວາລະສານ
    • JASTD Guideline 2020 for ACI
    • JASTD_Template_2020_ACI
    • ສະບັບທີ 9, ເຫຼັ້ມທີ 1, ມັງກອນ - ມິຖຸນາ, ປີ 2024
    • ສະບັບທີ 8, ເຫຼັ້ມທີ 2, ກໍລະກົດ - ທັນວາ, ປີ 2023
    • ສະບັບທີ 8, ເຫຼັ້ມທີ 1, ມັງກອນ - ມິຖຸນາ, ປີ 2023
    • ສະບັບທີ 7, ເຫຼັ້ມທີ 2, ກໍລະກົດ - ທັນວາ, ປີ 2022
    • ສະບັບທີ 7, ເຫຼັ້ມທີ 1, ມັງກອນ - ມິຖຸນາ, ປີ 2022
    • ສະບັບທີ 5, ເຫຼັ້ມທີ 1, ມັງກອນ-ມິຖຸນາ 2020
    • ສະບັບທີ 6, ເຫຼັ້ມທີ 2, ກໍລະກົດ-ທັນວາ, ປີ 2021
    • ສະບັບທີ 4, ເຫຼັ້ມທີ 2, ກໍລະກົດ-ທັນວາ, ປີ 2019
    • ສະບັບທີ 3, ເຫຼັ້ມທີ 2, ກໍລະກົດ-ທັນວາ, ປີ 2018
    • ສະບັບທີ 4, ເຫຼັ້ມທີ 1, ມັງກອນ-ມິຖຸນາ, ປີ 2019
    • ສະບັບທີ 3, ເຫຼັ້ມທີ 1, ມັງກອນ-ມິຖຸນາ, ປີ 2018
    • ສະບັບທີ 2, ເຫຼັ້ມທີ 2, ກໍລະກົດ-ທັນວາ 2017
    • ສະບັບທີ 2, ເຫຼັ້ມທີ 1, ມັງກອນ-ມີຖຸນາ 2017
    • ສະບັບທີ 1 ກໍລະກົດ-ທັນວາ 2016
  • ໜ້າຫລັກ
  • ກ່ຽວກັບ
    • ແນະນຳຄະນະ
    • ວິໄສທັດ ແລະ ພາລະບົດບາດ
    • ໂຄງຮ່າງການຈັດຕັ້ງ
    • ປະຫວັດຄວາມເປັນມາ
    • ສິ່ງອຳນວຍຄວາມສະດວກ
    • ຄູອາຈານ
  • ຫຼັກສູດ
    • ປ.ຕີ ປູກຝັງ
    • ປ.ຕີ ປ້ອງກັນພຶດ
    • ປ.ຕີ ລ້ຽງສັດ
    • ປ.ຕີ ການປະມົງ
    • ປ.ຕີ ເສດທະກິດຊົນນະບົດ ແລະ ເຕັກໂນໂລຊີອາຫານ
    • ປ.ຕີ ສັດຕະວະແພດ
    • ປ.ໂທ ຄຸ້ມຄອງຊັບພະຍາກອນກະສິກຳແບບຍຶນຍົງ
    • ປ.ໂທ ວິທະຍາສາດການປູກຝັງ
    • ປ.ໂທ ວິທະຍາສາດສັດ
  • ພາກວິຊາ
    • ພາກວິຊາປູກຝັງ
    • ພາກວິຊາລ້ຽງສັດ ແລະ ການປະມົງ
    • ພາກວິຊາເສດຖະກິດກະສິກຳ ແລະ ເຕັກໂນໂລຊີອາຫານ
    • ພາກວິຊາສັດຕະວະແພດ
  • ພະແນກຕ່າງຯ
    • ວິຊາການ
    • ຄົ້ນຄ້ວາວິທະຍາສາດ ແລະ ບໍລິການວິຊາການ
    • ສຶກສາຫຼັງປະລິນຍາຕີ
    • ບໍລິຫານ
    • ຄຸ້ມຄອງນັກສຶກສາ
    • ຫໍສະໝຸດ
  • ການຄົ້ນຄວ້າ
  • ການຮ່ວມມື
    • ການຮ່ວມມືພາຍໃນ
    • ການຮ່ວມມືສາກົນ
  • ອົງການຈັດຕັ້ງ
    • ກຳມະບານ
    • ຊາວໜຸ່ມ
    • ແມ່ຍິງ
  • ຂ່າວສານ
  • ດາວໂຫລດ
  • ວາລະສານ

FOOD SYSTEMS PROFILE - THE LAO PEOPLE'S DEMOCRATIC REPUBLIC

ລາຍລະອຽດ
fag logo
ພາກວິຊາເສດຖະກິດຊົນນະບົດ ແລະ ເຕັກໂນໂລຊີອາຫານ
08 ມີຖຸນາ 2022
  •  ພິມ 
  • ອີເມລ

FOOD SYSTEMS PROFILE - THE LAO PEOPLE'S DEMOCRATIC REPUBLIC

Catalysing the sustainable and inclusive transformation of food systems

Source: https://www.fao.org/support-to-investment/our-work/projects/fsa2021/en/

 

ກົດເບິ່ງ: 1741

  • ຕໍ່ໄປ
  • ຕໍ່ໄປ

ພາກວິຊາ

  • ພາກວິຊາປູກຝັງ
  • ພາກວິຊາລ້ຽງສັດ ແລະ ການປະມົງ
  • ພາກວິຊາເສດຖະກິດກະສິກຳ ແລະ ເຕັກໂນໂລຊີອາຫານ
  • ພາກວິຊາສັດຕະວະແພດ

ຄະນະ ກະເສດສາດ

ລິຂະສິດ © 2025 fag.nuol.edu.la. Designed by IT center, National University of Laos.